Shape Your Expression. Shape  Your Expression.

Geef vorm aan je uitstraling.

Nieuwe LipLiner InkDuo Prime and Line

Ontdek

Nieuwe Shimmer GelGloss Reimagine Shine

Ontdek

Prime. Omlijn. Straal.

De make-uplijn van SHISHEIDO onthult een hernieuwde glans en lanceert voor de zomer van 2020 twee van haar innoverende lipproducten en zet daarbij ook de nieuwe opvallende kleuren van haar iconische ModernMatte PowderLipstick in de kijker.

Nieuwe Shimmer GelGloss

Een ultra-reflecterende gloss met transparante kleur voor een spiegelglanzende, kristalheldere finish.

Deze zinnenprikkelende gloss is gewichtloos en niet-plakkend. Het is verrijkt met sheaboter om je lippen een hydratatie boost te geven die 12 uur lang houdt. Reflecterende parelmoerdeeltjes en oliën met hoge brekingsindex zorgen voor een kristalheldere finish die niet vlekt of uitloopt.

Nieuwe LipLiner InkDuo

2-in-1 primer en lipliner
die 8 uur lang aanhoudt.

Aan de ene kant een transparante, gewichtloze primer die de lippen beschermt en gladder maakt zonder ze glibberig achter te laten. Aan de andere kant een ultradun potlood dat vult en vormgeeft en nooit geslepen hoeft te worden.

ModernMatte PowderLipstick

Rijk aan pigmenten,
matte finish.

In tegenstelling tot de meeste matte lipproducten, biedt deze formule juist wel het comfort van een smeltende balsem die verandert in een ultradun poeder dat de lippen hult in een romige, dekkende kleur. De matte finish is nauwelijks lichtweerkaatsend en juist heel lichtabsorberend, waardoor het elke statement-kleur verrijkt met nog meer diepte en intensiteit..