NANAME FUDE Multi Eye Brush,

Afbeelding

SHISEIDO

NANAME FUDE Multi Eye Brush

Deze veelzijdige tool creëert naadloze smokey eyes, zorgt voor een mooie... schaduwlijn, en mengt kleuren moeiteloos. Meer

Details

Item nr. 729238146976

€ 32,00

Voeg toe aan winkelmandopties

Productacties

Klaar om te kopen?

Meng kleuren
naadloos

De diagonaal gesneden, synthetische borstelhaartjes passen bij elke oogvorm en kunnen worden gebruikt voor het definiëren, blenden en vervagen van crème-, poeder- en gelformules. Deze high-performing vezels zorgen voor een dempend effect, met een revolutionaire verborgen kern die de vorm van de tool behoudt en de perfecte balans creëert tussen kracht en flexibiliteit. Deze ultrazachte, met de hand in Japan gemaakte brush kwast geeft kleur op briljante wijze af en vervaagt harde lijntjes snel en doeltreffend.

Beschrijving
Belangrijkste ingrediënten

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Hidden Core Technology: Dicht opeengepakte borstelhaartjes creëren een stevige binnenkant, die wordt omgeven door zachte, flexibele vezels om gemakkelijk te blenden, voor een streeploze finish.
Synthetische haartjes: Deze diervriendelijke vezels zijn geschikt voor alle soorten make-uptexturen, en zijn voorzien van een schuine punt zodat ze perfect zijn voor fijne lijntjes en gezichtscontouren.
Ergonomisch design: Het moderne design is gemaakt om comfortabel in de hand te liggen, om perfect aan te brengen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Gebruik de ronde punt om dekking op te bouwen, de schaduwlijn van het oog te contouren of om kleuren te blenden.

Onlangs bekeken